Tehnici Rapide de Sugaring

Curs de perfecționare Tehnici Rapide de Sugaring

Destinat pentru specialiștii în SPA-sugaring care doresc să-și mărească viteza de lucru și să reducă consumul de pastă de zahăr pentru Sugaring pe mâini, picioare, talie, spate și abdomen. Ve-ți asimila tehnicile de manevrare rapidă cu pastă de zahăr manual, cu bandaj și cu spatula.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.


Tematica cursului

Partea teoretică (1 oră):

  • pastă de zahăr în cartușe – caracteristici, tehnici de aplicare și metode de încălzire;
  • tehnici bandaj: lucrul cu benzi de bandaj moi și din plastic;
  • lucrul rapid cu pastă de zahăr moale în zone cu  aderență mare la suprafață (paste de zahăr din gama EXPERT).

Partea practică (6 ore):

  • practicarea tehnicilor de autor, elaborate de specialiștii de top ai Centrului de instruire „Aravia”, Moscova;
  • zone de epilare: picioare, mâini, abdomen, spate.

Formarea continuă are loc în clase echipate confortabil. Centrul de instruire oferă model pentru exersarea practică și toate materiale necesare.  La finalizarea cursului ve-ți primi informația suport de curs Sugaring, cataloage, price-list, lista produselor pentru set individual pentru lucru și Certificat de calificare Aravia Professional care va confirma efectuarea cursului ”Tehnicile de Sugaring rapid”

Vă garantăm o pregătire profesională calitativă pe tema care vă interesează! Fără întrebări generale și fără practicare în zonele cu care deja vă descurcați bine.

Noi vă oferim:

  • Instruire individuală sau în grupuri mici;
  • Modele pentru practicare în timpul cursului;
  • Sistem flexibil de reduceri;
  • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
  • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul la noi și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

Profesorii  noștri sunt profesioniști de categorie superioară! Profesioniști care își cunosc meseria și au ani de experiență în industria frumuseții!

Teoria (1 oră)
Practica (6 ore)

Taxe de școlarizare:
• Individual – 1600 lei.
• Gratuit în cazul în care clientul cumpără produse pentru 300 de euro.

Durata curs 7 ore
INSCRIE-TE ACUM 022 537383, 069088889

Frecvetînd 3 cursuri de perfecționare obțineți Certificatul de calificare ” Expert Spa – Sugaring „.

* Achiziționarea unică nu include materiale consumabile, aparate de încalzit ceara și seturi ARAVIA Professional.

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Tehnici de Sugaring în Zona Bikini Cursul este destinat în special profesioniștilor care dețin tehnica de epilare și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în zona inghinală. Vezi mai mult Tehnici de Sugaring Facial Destinat în special pentru cosmetologi și meșteri în epilare, care lucrează cu fața. Vezi mai mult Tehnici Rapide de Sugaring Destinat pentru meștetii SPA-shugaring care doresc să-și mărească viteza de lucru și să reducă consumul de pastă de zahăr pentru Shugaring Vezi mai mult Sugaring pentru Bărbați Destinat în special pentru meșteri cu experiență în epilare cu shugaring, și doresc să învețe cum să lucreze cu bărbații. Vezi mai mult Extensii de Gene Mega-Volume 4-12 D Cursul este destinat Lash – Stylistilor cu experiență care doresc să–și cucerească clienții cu gene extra-volume Vezi mai mult Îndreptarea Părului cu Bio-Keratină Cursul este destinat hair-stylistilor, frizerilor, sau persoanelor interesate de domeniul frumuseței Vezi mai mult Tehnici Moderne de Frizuri Este un curs expres destinat exclusiv frizerilor sau hair-stylistilor cu experiență Vezi mai mult Cosmetologia de Aparataj Cursul este destinat persoanelor cu studii medicale – cosmeticieni Vezi mai mult Tehnici Avansate în Machiajul de Seară Cursul este destinat persoanelor cu experiență în domeniul machiajului, care doresc să-și perfecționeze tehnicile de machiaj Vezi mai mult