Cursuri Sugaring

Cursuri Sugaring

The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova va pune la dispozitie cele mai dotate  si moderne cursuri de sugaring din Moldova. Cursurile sunt predate de tehnologi cu o vasta experienta in sugaring atestati la Scoala Internationala de Sugaring din Moscova. Se predau toate tehnicile moderne, clasice si de autor ale Sugaring-ului. Se oferă predarea video-didactică pentru intelegerea mai usoara a informatiei. Cursul este destinat celor care doresc să obțină abilitățile de depilare cu pastă de zahăr pentru a lucra în continuare cu clienții, precum și pentru maeștrii care practică depilare cu ceară.

Suntem prima Academie în domeniul frumuseții acreditate de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.

Curs intensiv Spa-Sugaring

Calificarea “Master Spa Sugaring Intensive” este un program special care vă permite să stăpîniți profesia și să lucrați la un nivel de calitate înaltă.

Durata – 3 zile
4500lei  – individual  / 3500 lei – grup de 2 pers.

Curs Expert Spa-Sugaring

Calificarea„Expert Spa-Sugaring” este un program special, extrem de aprofundat, care vă va permite să stăpâniți profesia de la zero și să lucrați imediat la un nivel profesional în toate zonele corpului

Durata – 5 zile
7200 lei – individual /5900 lei – grup de 2 pers.

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.