Curs de Masaj

Curs de Masaj

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un pret rezonabil, in conditiile unui centru de studii dotat la cele mai inalte standarte. Cursul de masaj este o profesie de baza in domeniul frumusetii, masajul fiind una dintre cele mai populare proceduri de frumusete, accesibile oricui. Profesia de maseur este una dintre cele mai platite din domeniu.  Frecventînd acest curs ve-ți studia efectele benefice ale masajului nu doar asupra pielii dar și a întregului organism. Programul cursului conține studierea masajului clasic de întreținere și relaxare. O atenție deosebită se acordă studierii masajului diferitor părți ale corpului. Metoda de predare este bazată pe participarea activă a cursanților în procesul de studii.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

 • Anatomia. Structura musculara si osoasa a corpului uman.
 • Masajului clasic. Tehnica efectuarii, procedee.
 • Masajul pe zone. Masajul membrelor superioare si inferioare, masajul capului si zonei de guler, masajul spatelui (etc).
 • Masaj anticelulitic.
 • Masaj cu ventuze.
 • Masaj cu miere.
 • Drenaj limfatic manual.
 • Procedee si miscari in masaj.
 • Elemente de masaj la gravide
 • Comunicarea cu pacientul
 • Igiena şi securitatea muncii

 

Preda medic , Spa –specialist cu 10 ani experienta in domeniu. După absolvirea cursurilor de masor, veţi fi capabili să activaţi în saloanele SPA, centrele medicale (în cazul când aveţi studii medicale), saloanele de frumuseţe şi să deserviţi clienţii la domiciliu.

Doar la The Beauty Academy vei avea la dispozitie:

 • Cele mai noi si moderne informatii
 • Un centru de studii dotat
 • Studii calitative la un pret rezonabil
 • Profesori calificati

La sfirsitul cursului se oferă Certificat Acreditat de Ministerul Educatiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. (în  4 limbi – romana, italiana, rusa, engleza.)

Durata cursului: 1,5 luni.
Preţul cursului: 3500 lei
INSCRIE-TE ACUM: 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Curs Cosmetician The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii
noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate
Vezi mai mult
Curs de Masaj Cursul de masaj este o profesie de baza in domeniul frumusetii Vezi mai mult Cursuri Sugaring The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova
va pune la dispozitie cele mai dotate si moderne cursuri de sugaring din Moldova.
Vezi mai mult
Curs Manichiura – Pedichiura Veti obtine niste tehnici exclusive de manichiura Vezi mai mult Curs Alungirea Unghiilor Tehnologia aplicarii manichiurii. Constructia manichiurii Vezi mai mult Curs Acoperirea unghiilor cu Gel-Lac Indicații pentru acoperirea cu gel-lac. Manichiura europeana Vezi mai mult Curs Nail Art Cursul de Nail Art este destinat persoanelor care au experiență în domeniu cît și începătorilor. Vezi mai mult Curs Frizer – Stilist universal Cursul de frizeri vine in sprijinul celor care doresc sa imbratiseze o profesie interesanta Vezi mai mult Curs Machiaj Profesional Cursul se dovedeste a fi o excelenta enciclopedie a tipurilor de machiaj si ofera posibilitatea
exersarii si invatarii fiecaruia dintre ele
Vezi mai mult
Curs Stilist Sprincene In cadrul cursurilor sunt interconectate in mod firesc informatiile teoretice si practice Vezi mai mult Curs Extensia Genelor Istoria extensiilor de gene fir cu fir. Biologia genelor naturale Vezi mai mult Curs Laminarea Genelor și Sprîncenelor Laminarea genelor este destinata persoanelor care doresc să posede gene frumoase fără a apela la
extensii de gene sau rimel – este o procedura foarte intrebată in randul clientilor.
Vezi mai mult
Curs Pictură Chinezească Cursul de picture chinezeasca este destinat persoanelor care au experienta in
domeniu cit si incepatorilor
Vezi mai mult
Curs Microblading Cele mai performante tehnici de microblading: fir cu fir , efect pudrat, combinat
apărute la nivel internațional
Vezi mai mult
Curs Depilare cu Ceară Depilarea, epilare cu ceara – este depilarea prin care ceara se aplică cu ajutorul unei spatule sau role pe suprafața prelucrată și după solidificare se înlătură cu
un special dispozitiv din hîrtie împreună cu părul nedorit.
Vezi mai mult