Curs de Masaj

Curs de Masaj

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un pret rezonabil, in conditiile unui centru de studii dotat la cele mai inalte standarte. Cursul de masaj este o profesie de baza in domeniul frumusetii, masajul fiind una dintre cele mai populare proceduri de frumusete, accesibile oricui. Profesia de maseur este una dintre cele mai platite din domeniu.  Frecventînd acest curs ve-ți studia efectele benefice ale masajului nu doar asupra pielii dar și a întregului organism. Programul cursului conține studierea masajului clasic de întreținere și relaxare. O atenție deosebită se acordă studierii masajului diferitor părți ale corpului. Metoda de predare este bazată pe participarea activă a cursanților în procesul de studii.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, cu peste 10 ani de experiență în domeniu.

Tematica cursului

 • Anatomia. Structura musculara si osoasa a corpului uman.
 • Masajului clasic. Tehnica efectuarii, procedee.
 • Masajul pe zone. Masajul membrelor superioare si inferioare, masajul capului si zonei de guler, masajul spatelui (etc).
 • Masaj anticelulitic.
 • Masaj cu ventuze.
 • Masaj cu miere.
 • Procedee si miscari in masaj.
 • Elemente de masaj la gravide
 • Comunicarea cu pacientul
 • Igiena şi securitatea muncii

 

Preda medic , Spa –specialist cu 10 ani experienta in domeniu. După absolvirea cursurilor de masor, veţi fi capabili să activaţi în saloanele SPA, centrele medicale (în cazul când aveţi studii medicale), saloanele de frumuseţe şi să deserviţi clienţii la domiciliu.

Doar la The Beauty Academy vei avea la dispozitie:

 • Cele mai noi si moderne informatii
 • Un centru de studii dotat
 • Studii calitative la un pret rezonabil
 • Profesori calificati

CURSUL ESTE ACREDITAT de către Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare prin CERTIFICAT de evaluare externă a calității seria FC nr. 0120-21, confirmat de MINISTERUL EDUCAȚIEI  ȘI CERCETĂII AL REPUBLICII MOLDOVA prin ORDIN  nr. 296 din 24.03.2021.

 La absolvire se oferă Certificat Acreditat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova. (tradus în 4 limbi – română, italiana, rusă, engleză.)

 CERTIFICATUL ARE VALOARE NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ!

Durata cursului: 4 saptămîni
Preţul cursului: 3500 lei
INSCRIE-TE ACUM: 022 537383069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.