Coloristica – nivel avansat

Curs de perfecționare Coloristica - nivel avansat

Este un curs expres destinat exclusiv frizerilor sau hair-stylistilor cu experiență  sau începători care doresc să cunoască secretele coloristicii moderne, să cunoască noi tehnici de vopsire, care vor asigura un rezultat bun și calitativ în timp rapid.

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un preț rezonabil, în condițiile unui centru de studii dotat la cele mai înalte standarte.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

În cadrul acestui curs avansat de coloristică, vom explora următoarele teme:

 • Cercul Cromatic: Vom învăța despre structura și utilizarea cercului cromatic pentru a crea combinații de culori armonioase și interesante.
 • Blondul – Caracteristici: Vom analiza diferitele tipuri de blond și caracteristicile acestora, precum și modul în care aceste nuanțe pot fi adaptate pentru diverse stiluri și preferințe ale clienților.
 • Neutralizarea pe Blond: Vom învăța tehnici avansate pentru neutralizarea nuanțelor nedorite și obținerea unui blond perfect echilibrat și luminos.
 • Baia de Culoare: Vom explora metodele și produsele utilizate în băile de culoare pentru a revigora și întreține intensitatea și strălucirea culorii părului.
 • Prepigmentarea: Vom discuta importanța și tehnicile pregătirii părului pentru a asigura o aplicare uniformă și durabilă a culorii.
 • Cocktail-uri de Culori pentru Formarea de Nuanțe Noi: Vom învăța cum să combinăm diferite culori și tonuri pentru a crea nuanțe unice și personalizate, adaptate nevoilor și preferințelor fiecărui client.
 • Tehnica de Decolorare:

a) Reguli: Vom explora regulile de bază și aspectele de siguranță ale decolorării pentru a obține rezultate optime și sănătoase.

b) Air-touch: Vom studia tehnica Air-touch și modul în care poate fi utilizată pentru a obține efecte subtile și naturale de iluminare.

c) Milaj: Vom învăța despre tehnica Milaj și modul în care poate fi aplicată pentru a crea contrast și dimensiune în păr.

 • Îngrijirea Părului Decolorat și Produse: Vom discuta despre metodele și produsele recomandate pentru îngrijirea și menținerea sănătății părului decolorat, pentru a asigura un aspect vibrant și sănătos pe termen lung.

Acest curs oferă oportunități excelente pentru dezvoltarea abilităților avansate în domeniul coloristicii și pentru explorarea tehnicilor și tendințelor actuale în îngrijirea și stilizarea părului.

Doar la The Beauty Academy vei beneficia de:

 • Cele mai noi și moderne informații în domeniu
 • Un centru de studii dotat la cel mai înalt nivel
 • Studii calitative la un preț rezonabil
 • Studiere în grupuri mici
 • Profesori calificați

Cadrele didactice sunt formate din profesori cu o vastă experiență, profesioniști în domeniu. Se atrage atenția individual la fiecare cursant pentru o bună însușire a tehnicilor predate.

Se oferă Certificat Acreditat de Ministerul Educatiei și Cercetării al Republicii Moldova în 4 limbi –  romana, italiana, rusa, engleza.

Durata  – 10  zile
Costul – 10000 lei
INSCRIE-TE ACUM – 022 537383069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.