Curs Intensiv Spa-Sugaring

Curs Intensiv Spa-Sugaring

The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova va pune la dispozitie cele mai dotate  si moderne cursuri de sugaring din Moldova. Cursurile sunt predate de profesori cu o vasta experienta in sugaring atestati la Scoala Internationala de Sugaring din Moscova. Se predau toate tehnicile moderne, clasice si de autor ale Sugaring-ului.  Cursul este destinat celor care doresc să obțină abilitățile de depilare cu pastă de zahăr pentru a  dezvolta abilități de lucru cu clienții, precum și pentru maeștrii care practică depilare cu ceară.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

Cererea de profesioniști în domeniul SPA-Sugaring se dezvoltă la fel de rapid ca popularitatea procedurii în sine. Cu toate acestea, de multe ori după studierea acestui domeniu, mesterul se simte nesigur în lucrul cu clienții și face greșeli specifice începătorilor.

Cursul intensiv Spa-Sugaring este un program special care vă va permite să stăpâniți profesia de „Master  SPA-Sugaring” de la zero și să lucrați imediat la un nivel de înaltă calitate:

 

 • Practica maximală și nuanțe in comunicarea cu clienții
 • Încrederea în acțiunile dvs. înainte / în timpul / după procedură
 • Înlaturarea greșelilor mesterilor începatori
 • Abilitatea de a gestiona zonele cele mai populare ale corpului (picioare, subaxilar, zona bikini)

 

Cursul intensiv Spa-Sugaring constă din 2 nivele (teorie + practică), care se desfășoară într-o săptămână sau două. Intervalul dintre lectii este de  1-10 zile – acesta este timpul optim pentru a asimila informațiile și pentru a îmbunătăți abilitățile dobândite.

Lecția №1: „Introducere în specialitate”

Partea teoretică (1 oră)

 • Anatomia părului și caracteristicile creșterii părului pe corp
 • Metode de depilare și beneficiile SPA-Sugaring
 • Aspectele igienice ale muncii specialistului, normele sanitare
 • Lucrul cu clientul (colectarea datelor, consultarea inițială), introducerea procedurii în lista de prețuri a salonului

Partea practică (4  ore)

 • Selecția individuală a densității pastei de zahăr, modalități de combinare a pastelor
 • Corectitudinea amplasarii mâinilor și corpului mesterului în timpul lucrului
 • Reguli de aplicare și fixare pe piele
 • Dezvoltarea tehnicilor de bază pentru epilarea picioarelor, subaxilar și a zonei bikini pe model.

Lecțiile se petrec în săli echipate si confortabile. Centrul oferă modele de instruire practică, toate consumabilele necesare și produsele ARAVIA Professional pe durata instruirii. După cursul intensiv SPA-Sugaring veți primi un manual metodic, un catalog, o listă de prețuri, o listă de produse individuale pentru lucru.

Lecția №2: “Practică intensivă”

Partea teoretică (1 ore)

 • Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților practice.
 • Aspectele psihologice ale colaborării cu clientul: stabilirea unui contact, înlăturarea barierelor pentru sugaring in zona bikini, sindromul durerii
 • Greselile clasice ale începătorilor și soluția lor: lipirea pastei, depășirea timpului, lucrul într-o cameră supraîncalzită, cu umiditate ridicată și tehnicile de depilare a părului dens
 • Posibile complicații după procedură: lucrul cu păr încarnat, reacții adverse ale pielii – vînătăi, traumarea pielii

Partea practică (4 ore.)

 • Sugaring-ul  suprafețelor mari cu tehnica manuală
 • Combinarea diferitelor tehnici de depilare cu pasta de zahar
 • Metoda manuală de  lucru pe zone delicate
 • Practicarea tehnicilor de bază pentru epilarea picioarelor, subaxilar, mustață, mîini și a zonei bikini pe model.

Doar la The Beauty Academy  vă oferim:

 • Instruire individuală sau în grupuri mici;
 • Modele pentru practicare în timpul cursului;
 • Sistem flexibil de reduceri;
 • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
 • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul la noi și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

După finalizarea acestui curs, primiti un certificat aprobat de Ministerul Educației al Republicii Moldova în 4 limbi – rusă, română, italiană, engleză ,Certificatul Aravia Professional privind frecventarea cursului  SPA-Sugaring Intensiv si  Certificatul “Tehnici de depilare a zonei bikini”.

Taxe de școlarizare:
Individual – 3600 lei / Grup 2 pers. – 2600 lei

Durata – 2 zile
ÎNSCRIE-TE ACUM – 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Curs Cosmetician The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii
noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate
Vezi mai mult
Curs de Masaj Cursul de masaj este o profesie de baza in domeniul frumusetii Vezi mai mult Cursuri Sugaring The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova
va pune la dispozitie cele mai dotate si moderne cursuri de sugaring din Moldova.
Vezi mai mult
Curs Manichiura – Pedichiura Veti obtine niste tehnici exclusive de manichiura Vezi mai mult Curs Alungirea Unghiilor Tehnologia aplicarii manichiurii. Constructia manichiurii Vezi mai mult Curs Acoperirea unghiilor cu Gel-Lac Indicații pentru acoperirea cu gel-lac. Manichiura europeana Vezi mai mult Curs Nail Art Cursul de Nail Art este destinat persoanelor care au experiență în domeniu cît și începătorilor. Vezi mai mult Curs Frizer – Stilist universal Cursul de frizeri vine in sprijinul celor care doresc sa imbratiseze o profesie interesanta Vezi mai mult Curs Machiaj Profesional Cursul se dovedeste a fi o excelenta enciclopedie a tipurilor de machiaj si ofera posibilitatea
exersarii si invatarii fiecaruia dintre ele
Vezi mai mult
Curs Stilist Sprincene In cadrul cursurilor sunt interconectate in mod firesc informatiile teoretice si practice Vezi mai mult Curs Extensia Genelor Istoria extensiilor de gene fir cu fir. Biologia genelor naturale Vezi mai mult Curs Laminarea Genelor și Sprîncenelor Laminarea genelor este destinata persoanelor care doresc să posede gene frumoase fără a apela la
extensii de gene sau rimel – este o procedura foarte intrebată in randul clientilor.
Vezi mai mult
Curs Pictură Chinezească Cursul de picture chinezeasca este destinat persoanelor care au experienta in
domeniu cit si incepatorilor
Vezi mai mult
Curs Microblading Cele mai performante tehnici de microblading: fir cu fir , efect pudrat, combinat
apărute la nivel internațional
Vezi mai mult
Curs Depilare cu Ceară Depilarea, epilare cu ceara – este depilarea prin care ceara se aplică cu ajutorul unei spatule sau role pe suprafața prelucrată și după solidificare se înlătură cu
un special dispozitiv din hîrtie împreună cu părul nedorit.
Vezi mai mult