Frizuri Dame – nivel avansat

Curs de perfectionare Frizuri Dame - nivel avansat

Este un curs expres destinat exclusiv frizerilor sau hair-stylistilor cu experiență  sau începători care doresc să cunoască secretele frizurilor moderne, să cunoască noi tehnici de tuns, care vor asigura un rezultat bun și calitativ în timp rapid.

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un preț rezonabil, în condițiile unui centru de studii dotat la cele mai înalte standarte.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

frizuri

Tematica cursului

În cadrul acestui curs, vom explora tehnici și strategii avansate pentru realizarea frizurilor elegante și moderne pentru femei. Obiectivele noastre de studiu includ:

Stilizarea Personalizată: Vom învăța cum să adaptăm frizurile în funcție de forma feței fiecărei cliente, accentuând trăsăturile sale distinctive și creând armonie în aspectul final.

Gestionarea Tipului de Păr: Vom analiza diversitatea tipurilor de păr și vom învăța cum să selectăm și să aplicăm produsele de styling potrivite pentru a obține rezultate excelente în funcție de textura și structura firului de păr.

Frizuri Iconice pentru Femei: Vom explora o varietate de frizuri populare și la modă, inclusiv:

a) Pixie;

b) Cascadă;

c) Bob Clasic;

d) Bob-Carre;

e) Bob-Carre cu alungire;

f) Carre Clasic;

g) Carre cu alungire.

Utilizarea Tehnicilor Avansate: Vom învăța cum să utilizăm mașinile de tuns și de frezat în mod eficient și creativ pentru a obține efecte spectaculoase în frizurile noastre.

Eficiență și Viteza în Lucru: Vom explora modalități de optimizare a timpului de lucru fără a compromite calitatea, permițându-ne să oferim servicii excelente într-un timp mai scurt.

Alătură-te cursului nostru și îți garantăm că vei ieși din el cu abilități îmbunătățite și inspirație nouă pentru a-ți impresiona clientele cu frizuri de excepție!

Doar la The Beauty Academy vei beneficia de:

  • Cele mai noi și moderne informații în domeniu
  • Un centru de studii dotat la cel mai înalt nivel
  • Studii calitative la un preț rezonabil
  • Studiere în grupuri mici
  • Profesori calificați

Cadrele didactice sunt formate din profesori cu o vastă experiență, profesioniști în domeniu. Se atrage atenția individual la fiecare cursant pentru o bună însușire a tehnicilor predate.

Se oferă Certificat Acreditat de Ministerul Educatiei și Cercetării al Republicii Moldova în 4 limbi –  romana, italiana, rusa, engleza.

Durata  – 10  zile
Costul – 10000 lei
INSCRIE-TE ACUM – 022 537383069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.