Tehnici Moderne de Frizuri

Curs de perfectionare Tehnici Moderne de Frizuri

Este un curs expres destinat exclusiv frizerilor sau hair-stylistilor cu experiență  sau începători care doresc să cunoască secretele frizurilor moderne, să cunoască noi tehnici de tuns, care vor asigura un rezultat bun și calitativ în timp rapid.

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un preț rezonabil, în condițiile unui centru de studii dotat la cele mai înalte standarte.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

frizuri

Tematica cursului

Teorie:

 • Ustensilele și materialele necesare pentru frizurile moderne
 • Reguli de efectuare a frizurilor conform celor mai moderne tehnici.
 • Tehnici de curățire a firelor despicate
 • Reguli de efectuare a frizurilor pentru păr mediu sau lung cu mașina de tuns
 • Reguli și tehnici de efectuare a frizurilor Creative
 • Adaptarea frizurilor conform formei feței și capului

Practica:

 • Aranjarea corectă a instrumentelor necesare. Protecția muncii.
 • Efectuarea frizurilor prin cele mai moderne și rapide metode pe păr mediu și lung
 • Curățirea firelor despicate la părul deteriorat
 • Efectuarea frizurii pe păr mediu sau lung cu mașina de tuns
 • Efectuarea frizurii Creativ (conform modelului ales de client)
 • Demonstrarea cursanților pas cu pas la fiecare etapă a frizurilor
 • Corectarea eventualelor greșeli, sfaturi de prevenție
 • Tehnicile descrise mai sus sunt demonstrate de către trainer.(4 modele)

Doar la The Beauty Academy vei beneficia de:

 • Cele mai noi și moderne informații în domeniu
 • Un centru de studii dotat la cel mai înalt nivel
 • Studii calitative la un preț rezonabil
 • Studiere în grupuri mici
 • Profesori calificați

Cadrele didactice sunt formate din profesori cu o vastă experiență de peste 13 ani, profesioniști în domeniu. Se atrage atenția individual la fiecare cursant pentru o bună însușire a tehnicilor predate.

La sfirsitul cursului se oferă Certificat  de Perfecționare – TEHNICI MODERNE DE FRIZURI. (limba engleză)

Durata  -1  zi
Costul – 1800 lei
INSCRIE-TE ACUM – 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Tehnici de Sugaring în Zona Bikini Cursul este destinat în special profesioniștilor care dețin tehnica de epilare și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în zona inghinală. Vezi mai mult Tehnici de Sugaring Facial Destinat în special pentru cosmetologi și meșteri în epilare, care lucrează cu fața. Vezi mai mult Tehnici Rapide de Sugaring Destinat pentru meștetii SPA-shugaring care doresc să-și mărească viteza de lucru și să reducă consumul de pastă de zahăr pentru Shugaring Vezi mai mult Sugaring pentru Bărbați Destinat în special pentru meșteri cu experiență în epilare cu shugaring, și doresc să învețe cum să lucreze cu bărbații. Vezi mai mult Extensii de Gene Mega-Volume 4-12 D Cursul este destinat Lash – Stylistilor cu experiență care doresc să–și cucerească clienții cu gene extra-volume Vezi mai mult Îndreptarea Părului cu Bio-Keratină Cursul este destinat hair-stylistilor, frizerilor, sau persoanelor interesate de domeniul frumuseței Vezi mai mult Tehnici Moderne de Frizuri Este un curs expres destinat exclusiv frizerilor sau hair-stylistilor cu experiență Vezi mai mult Cosmetologia de Aparataj Cursul este destinat persoanelor cu studii medicale – cosmeticieni Vezi mai mult Tehnici Avansate în Machiajul de Seară Cursul este destinat persoanelor cu experiență în domeniul machiajului, care doresc să-și perfecționeze tehnicile de machiaj Vezi mai mult