Curs Express Sugaring  Facial

Curs Express Sugaring Facial

The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova va pune la dispozitie cele mai dotate  si moderne cursuri de sugaring din Moldova. Cursurile sunt predate de profesori cu o vasta experienta in sugaring atestati la Scoala Internationala de Sugaring din Moscova. Se predau toate tehnicile moderne, clasice si de autor ale Sugaring-ului. Se oferă predarea video-didactică pentru intelegerea mai usoara a informatiei. Cursul este destinat celor care doresc să obțină abilitățile în domeniul depilării cu pastă de zahăr pentru a lucra în continuare cu clienții, precum și pentru maeștrii care practică depilare cu ceară.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Curs  special pentru profesioniștii din domeniul machiajului, cuafori, brow–stylisti, cosmeticieni, precum și toți cei care doresc să obțină abilitățile de a elimina părul nedorit facial, folosind pasta de zahăr. Cursul Express Sugaring  Facial – oferă o noua posibilitate: rapid și ușor de a înlătura părul nedorit cu ajutorul sugaringului –  în loc de munca grea cu ajutorul unei pensete. Un contur clar în corectarea/modelarea sprîncenelor și indreptarea bărbii la bărbați, absența iritației și  minim durere · minim contraindicații · efect pe termen lung – până la 3 săptămâni · îndepărtarea netedă a părului pentru o piele perfect curată – pregătirea pentru eveniment sau de filmari in calitate înaltă.

Datorită simplității prezentării teoriei și a practicii, Curs Express Sugaring  Facial poate fi făcut fără pregătire inițială. Veți stăpâni setul necesar de abilități de la zero și veți deveni un specialist bun, diferențiindu-vă prin calitate înaltă față de alți profesioniști.


Tematica cursului

Partea teoretică (1,5 ore)

 • Părul pe fața femeilor: motivele apariției
 • Zone depilate pe fața femeilor și a bărbaților. Direcția de creștere a părului pe față.
 • Avantajele sugaring-ului facial de la alte tipuri de depilare
 • Selectarea pastei pentru  lucrul cu fața
 • Arhitectura sprîncenelor
 • Forme de sprâncene
 • Selectarea formei perfecte a sprîncenelor pentru diferite forme a feței
 • Influența formei sprâncenelor asupra expresiei faciale
 • Caracteristicile sprîncenelor la bărbați
 • Tendințe de modă a sprîncenelor
 •  Caracteristicile tehnicii de depilare la  bărbați

Partea practică (lucru cu fața femenină)

 • Fixare, întinderea  pielii feței, poziția clientului
 • Tehnica de sugaring în zona buzei superioare (ordinea de execuție, aplicarea)
 • Tehnica de sugaring în zona obrajilor, bărbie și nări (ordinea de execuție, aplicarea)
 • Corectarea sprîncenelor (alegerea formei, ordinea execuției, fixarea pielii)

Partea practică (lucrul pe fața unui barbat dacă studentul dorește și invită un model desinestătător) *

 • Corectarea sprîncenelor, luînd în considerație  caracteristicile  feței  și structura părului lor la bărbați
 • Depilarea  zonei frontale
 • Îndepărtarea părului din nări și urechi
 • Efectuarea liniei de margine în jurul gâtului
 • Modelarea bărbiei si a mustaței

Doar la The Beauty Academy  vă oferim:

 • Instruire individuală sau în grupuri mici;
 • Modele pentru practicare în timpul cursului;
 • Sistem flexibil de reduceri;
 • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
 • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul în compania „Aravia“ și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

După finalizarea acestui curs, primiti   Certificatul Aravia Professional privind absolvirea  Cursului Express Sugaring  Facial.

Taxe de școlarizare:
• Individual –1600 lei.(Gratuit în cazul în care clientul cumpără produse de 300 de euro.)
Durata curs 6 ore
ÎNSCRIE-TE ACUM 022 537383, 069088889

Centrul vă pune la dispozișie un model (femeie) pentru instruirea practică și toate consumabilele necesare. Dacă doriți să lucrați cu modelul unui bărbat, persoana este invitata de catre student individual.

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Curs Cosmetician The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii
noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate
Vezi mai mult
Curs de Masaj Cursul de masaj este o profesie de baza in domeniul frumusetii Vezi mai mult Cursuri Sugaring The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova
va pune la dispozitie cele mai dotate si moderne cursuri de sugaring din Moldova.
Vezi mai mult
Curs Manichiura – Pedichiura Veti obtine niste tehnici exclusive de manichiura Vezi mai mult Curs Alungirea Unghiilor Tehnologia aplicarii manichiurii. Constructia manichiurii Vezi mai mult Curs Acoperirea unghiilor cu Gel-Lac Indicații pentru acoperirea cu gel-lac. Manichiura europeana