Tehnici de Sugaring în Zona Bikini

Curs de perfecționare Tehnici de Sugaring în Zona Bikini

Cursul este destinat în special profesioniștilor care dețin tehnica de epilare cu pasta de zahăr  și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în zona inghinală. Abilitățile obținute în timpul cursului, vă va permite să lucrați curat, ușor și rapid cu fire de păr lung, foarte scurt sau gros, precum și cu clienții cu sensibilitate ridicată și hiperhidroză.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

Partea teoretică (1 oră):

 • Lucrul cu clienții mai pretențioși: fire de păr dens, fire de păr lung, hipersensibilitate, transpirație pe piele;
 • Epilarea „Braziliană” și „Hollywood”;
 • Crearea liniilor exacte și netede cu pastă de zahăr;
 • Tehnici de lucru manual în zona inghinală;
 • Tehnici de lucru cu spatula în zona inghinală.

Partea practică (5 ore):

 • practicarea tehnicilor de autor, elaborate de specialiștii de top ai Centrului de instruire „Aravia” din Moscova;
 • zone de epilare: coapse, zona pubiana, partea feselor, labiile mari, zonă clitorală, fese, zona de sub fese, talie.

Formarea continuă are loc în clase echipate confortabil. Centrul de instruire oferă modele pentru exersarea practică și toate materiale necesare. La finalizarea cursului ve-ți primi informația suport pentru curs, cataloage, price-list, lista produselor pentru setul individual pentru lucru și Certificatul Aravia Professional care va confirma efectuarea cursului de perfecționare Tehnici de sugaring în zona bikini.

Vă garantăm o pregătire profesională de înaltă calitate pe tema care vă interesează! Fără întrebări generale și fără practicare în zonele cu care deja  va descurcați bine.

Noi vă oferim:

 • Instruire individuală sau în grupuri mici;
 • Modele pentru practicare în timpul cursului;
 • Sistem flexibil de reduceri;
 • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
 • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul  la noi și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

Profesorii  noștri sunt profesioniști de categorie superioară! Profesioniști care își cunosc meseria și au ani de experiență în industria frumuseții!

Teoria (1 oră)
Practica (5 ore)

Taxe de școlarizare:
• Individual – 2000 lei.

Durata curs 6 ore
INSCRIE-TE ACUM 022 537383, 069088889

Frecvetînd 3 cursuri de perfecționare obțineți Certificatul de calificare ” Expert Spa – Sugaring “.

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.