Tehnici de Sugaring Facial

Curs de perfecționare Tehnici de Sugaring Facial

Destinat în special pentru cosmetologi și meșteri în epilare, care lucrează cu fața. Efectuarea cursului vă va ajuta să efectuați  tehnicile exact pentru a crea formă sprîncenelor, marginei feței, sugaring-ul gîtului, obrajilor și îndepărtarea părului în cazul hirsutismului.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

Partea teoretică (1 oră):

 • părul pe fața femeilor: diagnostica, cauzele apariției, metodele de corectare;
 • Arhitectura sprâncenelor: alegerea formei, modelarea  cu ajutorul pastei de zahăr;
 • corectarea ovalului feței cu pastă de zahăr;
 • lucrul cu părul facial în zona obrajilor;
 • îndepărtarea părului de pe gât;
 • lucrul cu părul pe fața masculină;
 • pregătirea clienților pentru evenimente și filmări cu rezoluție ridicată.

Partea practică (5 ore):

 • Practicarea tehnicilor de autor, elaborate de specialiștii de top ai Centrului de instruire „Aravia”, Moscova;
 • Zonele de epilare: buza superioară, obrajii, sprâncenele, nasul, urechile, marginea feței, gâtul.

Formarea continuă are loc în clase echipate confortabil. Centrul de instruire oferă model pentru exersarea practică și toate materiale necesare.  La finalizarea cursului ve-ți primi  informația suport de curs Sugaring, cataloage, price-list, lista produselor pentru set individual pentru lucru și Сertificat de calificare Aravia Professional care va confirma efectuarea cursului ” Tehnici de sugaring facial”.

Vă garantăm o pregătire profesională de înaltă calitate pe tema care vă interesează! Fără întrebări generale și fără practicare în zonele cu care deja bine va descurcați.

Noi vă oferim:

 • Instruire individuală sau în grupuri mici;
 • Modele pentru practicare în timpul cursului;
 • Sistem flexibil de reduceri;
 • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
 • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul la noi și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

Profesorii  noștri sunt profesioniști de categorie superioară! Profesioniști care își cunosc meseria și au ani de experiență în industria frumuseții!

Teoria (1 oră)
Practica (5 ore)

Taxe de școlarizare:
• Individual – 2000 lei.

Durata curs 6 ore
INSCRIE-TE ACUM 022 537383, 069088889

Frecvetînd 3 cursuri de perfecționare obțineți Certificatul de calificare ” Expert Spa – Sugaring “.

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Tehnici de Sugaring în Zona Bikini Cursul este destinat în special profesioniștilor care dețin tehnica de epilare și doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în zona inghinală. Vezi mai mult Tehnici de Sugaring Facial Destinat în special pentru cosmetologi și meșteri în epilare, care lucrează cu fața. Vezi mai mult Tehnici Rapide de Sugaring Destinat pentru meștetii SPA-shugaring care doresc să-și mărească viteza de lucru și să reducă consumul de pastă de zahăr pentru Shugaring Vezi mai mult Sugaring pentru Bărbați Destinat în special pentru meșteri cu experiență în epilare cu shugaring, și doresc să învețe cum să lucreze cu bărbații. Vezi mai mult Extensii de Gene Mega-Volume 4-12 D Cursul este destinat Lash – Stylistilor cu experiență care doresc să–și cucerească clienții cu gene extra-volume Vezi mai mult Îndreptarea Părului cu Bio-Keratină Cursul este destinat hair-stylistilor, frizerilor, sau persoanelor interesate de domeniul frumuseței Vezi mai mult Tehnici Moderne de Frizuri Este un curs expres destinat exclusiv frizerilor sau hair-stylistilor cu experiență Vezi mai mult Cosmetologia de Aparataj Cursul este destinat persoanelor cu studii medicale – cosmeticieni Vezi mai mult Tehnici Avansate în Machiajul de Seară Cursul este destinat persoanelor cu experiență în domeniul machiajului, care doresc să-și perfecționeze tehnicile de machiaj Vezi mai mult