Curs Sugaring  Facial

Curs Sugaring Facial

The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova va pune la dispozitie cele mai dotate  si moderne cursuri de sugaring din Moldova. Cursurile sunt predate de profesori cu o vasta experienta in sugaring atestati la Scoala Internationala de Sugaring din Moscova. Se predau toate tehnicile moderne, clasice si de autor ale Sugaring-ului. Se oferă predarea video-didactică pentru intelegerea mai usoara a informatiei. Cursul este destinat celor care doresc să obțină abilitățile în domeniul depilării cu pastă de zahăr pentru a lucra în continuare cu clienții, precum și pentru maeștrii care practică depilare cu ceară.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Curs  special pentru profesioniștii din domeniul machiajului, cuafori, brow–stylisti, cosmeticieni, precum și toți cei care doresc să obțină abilitățile de a elimina părul nedorit facial, folosind pasta de zahăr. Cursul  Sugaring  Facial – oferă o noua posibilitate: rapid și ușor de a înlătura părul nedorit cu ajutorul sugaringului –  în loc de munca grea cu ajutorul unei pensete. Un contur clar în corectarea/modelarea sprîncenelor și indreptarea bărbii la bărbați, absența iritației și  minim durere · minim contraindicații · efect pe termen lung – până la 3 săptămâni · îndepărtarea netedă a părului pentru o piele perfect curată – pregătirea pentru eveniment sau de filmari in calitate înaltă.

Datorită simplității prezentării teoriei și a practicii, Curs Sugaring  Facial poate fi făcut fără pregătire inițială. Veți stăpâni setul necesar de abilități de la zero și veți deveni un specialist bun, diferențiindu-vă prin calitate înaltă față de alți profesioniști.

Tematica cursului

Ziua 1

Partea teoretică ( 1 oră)

 • Părul pe fața femeilor: diagnostica, cauzele apariției, metodele de corectare;
 • Arhitectura sprâncenelor: alegerea formei, modelarea  cu ajutorul pastei de zahăr;
 • corectarea ovalului feței cu pastă de zahăr;
 • lucrul cu părul facial în zona obrajilor;
 • îndepărtarea părului de pe gât;
 • lucrul cu părul pe fața masculină;
 • pregătirea clienților pentru evenimente și filmări cu rezoluție ridicată.

Partea practică ( 3 ore)

Practica pe 3 modele

 • Fixare, întinderea  pielii feței, poziția clientului.
 • Tehnica de sugaring în zona buzei superioare (ordinea de execuție, aplicarea).
 • Tehnica de sugaring în zona obrajilor, bărbie și nări (ordinea de execuție, aplicarea).
 • Corectarea sprîncenelor (alegerea formei, ordinea execuției, fixarea pielii).

Ziua 2

Partea teoretică ( 1 oră)

 • Dezvoltarea cunoștințelor și abilităților practice.
 • Aspectele psihologice ale colaborării cu clientul: stabilirea unui contact, înlăturarea barierelor pentru sugaring facial.

Partea practică ( 3 ore)

Practica pe 3 modele

 • Zonele de epilare: buza superioară, obrajii, sprâncenele, nasul, urechile, marginea feței, gâtul.

Ziua 3

Testarea cunoștințelor teoretice și practice

Partea teoretică ( 1 oră)

 • Discutarea întrebărilor teoretice.
 • Testarea cunoștințelor teoretice în domeniu.

Partea practică ( 3 ore)

Practica pe 3 modele

 • Zonele de epilare: buza superioară, obrajii, sprâncenele, nasul, urechile, marginea feței, gâtul.

Doar la The Beauty Academy  vă oferim:

 • Instruire individuală sau în grupuri mici;
 • Modele pentru practicare în timpul cursului;
 • Sistem flexibil de reduceri;
 • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
 • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul în compania „Aravia“ și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

Se oferă Certificat Acreditat de Ministerul Educatiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. în 4 limbi –  romana, italiana, rusa, engleza.

Taxe de școlarizare:
• Individual – 4500 lei / Grup de 2 pers. – 3500 lei

Durata curs 3 zile
ÎNSCRIE-TE ACUM 022 537383, 069088889

Centrul vă pune la dispozișie un model (femeie) pentru instruirea practică și toate consumabilele necesare. Dacă doriți să lucrați cu modelul unui bărbat, persoana este invitata de catre student individual.

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.