Curs Pictură Chinezească

Curs Pictură Chinezească

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un preț rezonabil, în condițiile unui centru de studii dotat la cele mai înalte standarte.
Cursul de Nail Art este destinat persoanelor care au experiență în domeniu cît și începătorilor. Acest curs este potrivit pentru persoanele care doresc să se dezvolte în domeniul artei manichiurei și să ofere clienților o gamă largă de servicii și un design deosebit al manichiurei.
Cursul de pictură chinezeasca este destinat persoanelor care au experienta in domeniu cit si incepatorilor. Daca nu aveti talent in pictura, nu ati facut pictura anterior fiti sigur ca cu tehnicile predate la The Beauty Academy va veti invata sa pictati frumos si repede.
Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.


Tematica cursului

  • Pictura simpla: Compozitia de baza, liniile subtiri, conturul. Flori (margarete, floarea soarelui, crini,stanjenei, trandafiri, etc.) Importanta si modul conturarii florilor.
  • Pictura chinezeasca: Flori (macul, lalele, violete, irisul, orhidea, etc.). Alegerea potrivita a pensulei. Alegerea culorilor potrivite si modul corect de combinare a lor. Invatarea corecta a miscarilor si a manuirii pensulei. Flori cu petale suprapuse. Petala cu efect intors.

Doar la The Beauty Academy vei beneficia de:

  • Cele mai noi si moderne informatii in domeniu
  • Un centru de studii dotat la cel mai inalt nivel
  • Studii calitative la un pret rezonabil
  • Studiere in grupuri mici
  • Materialele utilizate gratuite
  • Profesori calificati
  • Modele pentru practica

La sfirsitul cursului se ofera Certificat Aprobat de Ministerul Educatiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova. ( în 4 limbi – romana, rusa, italiana, engleza)
Durata  -3 zile
Costul – 1850 lei
INSCRIE-TE ACUM – 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.

Curs Cosmetician The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii
noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate
Vezi mai mult
Curs de Masaj Cursul de masaj este o profesie de baza in domeniul frumusetii Vezi mai mult Cursuri Sugaring The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova
va pune la dispozitie cele mai dotate si moderne cursuri de sugaring din Moldova.
Vezi mai mult
Curs Manichiura – Pedichiura Veti obtine niste tehnici exclusive de manichiura Vezi mai mult Curs Alungirea Unghiilor Tehnologia aplicarii manichiurii. Constructia manichiurii Vezi mai mult Curs Acoperirea unghiilor cu Gel-Lac Indicații pentru acoperirea cu gel-lac. Manichiura europeana Vezi mai mult Curs Nail Art