Curs Nail Art

Curs Nail Art

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii unei profesii noi în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un pret rezonabil, in conditiile unui centru de studii dotat la cele mai inalte standarte.

Cursul de Nail Art este destinat persoanelor care au experienta in domeniu cit si incepatorilor. Acest curs este potrivit pentru persoanele care doresc să se dezvolte în domeniul artei manichiurei și să ofere clienților o gamă largă de servicii și un design deosebit al manichiurei.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

  • Stamping – design rapid și deosebit
  • Tehnica de design a unghiilor cu folie
  • Tehnica de design a unghiilor cu catifea
  • Tehnica de design a unghiilor cu pudră acrilică
  • Tehnica Cat-Eye etc.( nu mai puțin de 10 design-uri diferite.)

Se ofera:

  • Studiere in grupuri mici.
  • Materialele utilizate gratuite
  • Atmosfera calda si prietenoasa.
  • Profesori calificati.

Certificat aprobat de Ministerul Educatiei al Republicii Moldova.(în 4 limbi –  romana,  italiana, rusa,engleza.)

Durata cursului: 3 lectii
Pretul: 2100 lei.
INSCRIE-TE ACUM 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.