Curs de bază Spa-Sugaring

Curs de bază Spa-Sugaring

The Beauty Academy in colaborare cu Scoala Internationala de Sugaring din Moscova va pune la dispozitie cele mai dotate  si moderne cursuri de sugaring din Moldova. Cursurile sunt predate de profesori cu o vasta experienta in sugaring atestati la Scoala Internationala de Sugaring din Moscova. Se predau toate tehnicile moderne, clasice si de autor ale Sugaring-ului. Se oferă predarea video-didactică pentru intelegerea mai usoara a informatiei. Cursul este destinat celor care doresc să obțină abilitățile de depilare cu pastă de zahăr pentru a lucra în continuare cu clienții, precum și pentru maeștrii care practică depilare cu ceară.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

 • Despre compania «Aravia professional» și instruirea pe mai multe niveluri.
 • Definiția conceptelor de depilare și diferențele dintre ele.
 • Principiile SPA-Sugaring și avantajele sale față de alte tipuri de depilare: ceară, fitomasă sau zaharuri solide.
 • Tipuri și caracteristici pastelor pentru Sugaring „ARAVIA Professional”, criteriile de selecție a densității.
 • Algoritmul procedurei de SPA-sugaring cu utilizarea cosmeticii brandului „Aravia Professional” ( principalele substante active, caracteristicile utilizarii).
 • Reguli de aplicare și fixare pe piele.
 • Scheme și tehnici de lucru în zone sensibile.
 • Produse cosmetice pentru îngrijirea la domiciliu. Recomandări.
 • Recomandări pentru implementarea rapidă și eficientă a procedurii SPA-sugaring în lista de prețuri a salonului ca serviciu popular în rândul clienților. Practica (5 ore)
 • Dezvoltarea practică a tehnicilor de bază (manual, bandaj, combinat).
 • Zone de depilare (șolduri, genunchi, degete de la picioare, subaxilar, zonă bikini total, mâini, mustați).

Doar la The Beauty Academy  vă oferim:

 • Instruire individuală sau în grupuri mici;
 • Modele pentru practicare în timpul cursului;
 • Sistem flexibil de reduceri;
 • Instruirea se efectuiază cu materialele Academiei;
 • Reducerea Cosmetologului. Efectuați cursul la noi și obțineți reducere la toata gama produselor ARAVIA Professional și ARAVIA Organic – până la 30%!

Personalul didactic al școlii noastre –  maestri cu cele mai înalte categorii! Profesioniști care își cunosc meseria, cu mulți ani de experiență în industria frumuseții!

După finalizarea acestui curs, primiti un certificat aprobat de Ministerul Educației al Republicii Moldova în 4 limbi – rusă, română, italiană, engleză și un Certificat  Aravia professional privind trecerea unei pregătiri de bază SPA-Sugaring.

Teoria (1 oră)
Practica (5 ore)

Taxe de școlarizare:
• Individual – 2000 lei.
• Grup de 2 pers. – 1600 lei

ÎNSCRIE-TE ACUM – 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.