Cosmetologia de Aparataj

Curs de perfecționare Cosmetologia de Aparataj

Cursul este destinat persoanelor cu studii medicale – cosmeticieni care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele în domeniul cosmetologiei cu aparataje sau doresc să studieze un domeniu nou.

The Beauty Academy îți ofera posibilitatea studierii în domeniul frumuseții cu cadre didactice experimentate, la un preț rezonabil, în condițiile unui centru de studii dotat la cele mai înalte standarte.

Suntem Prima Academie în domeniul frumuseții Acreditată de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Tematica cursului

Teorie:

 • Curățirea feței cu ultrasunet, mecanism de acțiune, tehnica corectă de efectuare. Indicații. Contraindicații.
 • Ionoforeza, mecanism de acțiune, tehnica corectă de efectuare. Indicații. Contraindicații.
 • Dezincrustarea, mecanism de acțiune, tehnica corectă de efectuare. Indicații. Contraindicații.
 • Microdermabraziunea, mecanism de acțiune, tehnica corectă de efectuare. Indicații. Contraindicații.
 • Terapia cu mesopen, mecanism de acțiune, tehnica corectă de efectuare. Indicații. Contraindicații.
 • D’Arsonval, mecanism de acțiune, tehnica corectă de efectuare. Indicații. Contraindicații.

Doar la The Beauty Academy vei beneficia de:

 • Cele mai noi și moderne informații în domeniu
 • Un centru de studii dotat la cel mai înalt nivel
 • Studii calitative la un preț rezonabil
 • Studiere în grupuri mici
 • Profesori calificați
 • Modele pentru practică
 • Materialele și produsele cosmetice gratuite

Practica:

 • Ve-ți efectua protocolul procedurei de curățire facială cu ultrasunet. Produse cosmetice și instrumente necesare. Tehnica corectă de efectuare. Ghidarea cursantului pas cu pas. Corectarea eventualelor greșeli. Protecția muncii.
 • Ve-ți efectua protocolul procedurei de ionoforeză. Produse cosmetice și instrumente necesare. Tehnica corectă de efectuare. Ghidarea cursantului pas cu pas. Corectarea eventualelor greșeli. Protecția muncii.
 • Ve-ți efectua protocolul procedurei de dezincrustare facială. Produse cosmetice și instrumente necesare. Tehnica corectă de efectuare. Ghidarea cursantului pas cu pas. Corectarea eventualelor greșeli. Protecția muncii.
 • Ve-ți efectua protocolul procedurei de microdermabraziune. Produse cosmetice și instrumente necesare. Tehnica corectă de efectuare. Ghidarea cursantului pas cu pas. Corectarea eventualelor greșeli. Protecția muncii.
 • Ve-ți efectua protocolul terapiei cu mesopen. Produse cosmetice și instrumente necesare. Tehnica corectă de efectuare. Ghidarea cursantului pas cu pas. Corectarea eventualelor greșeli. Protecția muncii.
 • Ve-ți efectua protocolul procedurei de terapie cu D’Arsenval. Produse cosmetice și instrumente necesare. Tehnica corectă de efectuare. Ghidarea cursantului pas cu pas. Corectarea eventualelor greșeli. Protecția muncii.

Cadrele didactice sunt formate din profesori cu o vastă experiență de peste 12 ani, profesioniști în domeniu. Se atrage atenția individual la fiecare cursant pentru o bună însușire a tehnicilor predate.

La sfirsitul cursului se oferă Certificat  de Perfecționare –Cosmetologia de aparataj. (limba engleză)

Durata  – 5 lecții
Costul – 2500 lei
INSCRIE-TE ACUM – 022 537383, 069088889

Valorile Academiei

Integritatea

Spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!

Certificat acreditat

Suntem prima și unica Academie de studii in domeniul frumuseții acreditată de Ministerul Educației , Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, ceea ce demonstrează standardele înalte de calitate ale studiilor prestate.

Excelenta

Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.

Invatarea continua

Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim.

Oferim suport

Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.

Posibilitati noi

Posibilitatea de ați gasi un alt job, sau posibilitatea de ați deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul The Beauty Academy.

Succes

Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.

Comunicarea

Folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor si a situatiiilor de criza.

Permanent ceva Nou

Venim pe piata cu cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare , seminarii si master-class-uri in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile The Beauty Academy.

Mereu in top

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii cursurilor.

Un viitor mai bun

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri.